Nopea toimitus. Toimituskulut alkaen 5.90€. Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille.

Blogi

 • Ylellistä pellavaa

  Pellava on ylellinen materiaali, jota on arvostettu kauneudesta ja kestävyydestään jo tuhansia vuosia. Pellavakasvin kuiduista valmistettua kangasta on käytetty vuosisatojen ajan korkealuokkaisten tekstiilien valmistuksessa.  Hurmaava, luonnollinen, ympäristöystävällinen pellava on vertaansa vailla ja sen lukemattomat ominaisuudet tekevät siitä lähes ikonisen materiaalin.
 • Pikkuisen suloisempiin uniin

  Onko ihanampaa näkyä kuin nukkuva lapsi? Pinnasängyssä rauhallista unta tuhiseva pieni käärö tai kesken leikkien uupunut taapero. Lapset ovat arvokkainta maailmassa, joita haluamme vaalia syntymän ensihetkestä lähtien. Uni on paitsi suloista, myös ensiarvoisen arvokasta pienen ihmisen kasvulle ja kehitykselle. Nukkuessa pieni keho saa rauhassa uudistua, levätä ja kasvaa.
 • Viisi syytä valita pellava

  Helli itseäsi ja ympäristöä valitsemalla kotiisi ja vaatekaappiisi pellavaa. Pellava on puuvillaa parempi valinta niin ihmisen kuin ympäristönkin ...
 • Miksi pellavatekstiilit ovat erityisen hyvä valinta juuri herkälle iholle?

  Pellava on pehmeä ja miellyttävän viileä ihoa vasten eikä se ärsytä herkkää ihoa. Pellavatekstiilit ovat herkän ihon valinta ja se sopii myös perheen pienimpien iholle. Kerromme muutamia syitä miksi. 

 • Pese, kuivaa ja petaa

  Pellavan helppohoitoisuuteen ja kauniiseen tekstuuriin on helppo rakastua. Pellava on luonnostaan antibakteerinen joten sen puhdistamiseen ei tarvita korkeita pesulämpötiloja. Pesu viileämmässä vedessä on myös ekologisempaa.
 • DIY kotikosmetiikkaa hemmotteluhetkiin

  Rentouttava hetki naamioiden ja erilaisten voiteiden keskellä virkistää kiireisen arjen keskellä ja saat hetken omaa aikaa. Koti spa on myös loista...
 • Loihdi kylpyhuoneestasi tunnelmallinen ja rentouttava koti-spa

  Muutamalla helpolla vinkillä raikastat kylpyhuoneen ilmeen viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi keitaaksi.

  Ilman suuria remontteja voit luoda itsellesi rentouttavan kylpyhuoneen ja nauttia spa-tunnelmasta pienessäkin kylpyhuoneessa. Olemme keränneet muutamia vinkkejä,  joiden avulla päivität kylpyhuoneesi ilmeen pienellä vaivalla.

 • Nuku hyvin, palaudu hyvin

  Arki on nykyään hektistä ja täynnä aistiärsykkeitä. Palautumisen tarve korostuu jotta säilytämme riittävän suoritus- ja keskittymiskykymme. Kerromme muutamia vinkkejä, kuinka luot makuuhuoneesta rentoutumisen keitaan ja parannat samalla unenlaatuasi.
 • Näin hoidat ja huollat pellavatekstiilejä

  Oikealla hoidolla ja huolenpidolla pellava säilyy käytössäsi kauniina pitkään. Tuotteiden hoidolla pidennät omalta osaltasi tuotteen elinkaarta ja ekologisuutta. Pellavan hoito on loppujen lopuksi melko helppoa ja yksinkertaista kunhan muistaa muutaman seikan.
 • Pellava on todellinen hyötykasvi

  Pellava on paitsi monipuolinen myös ekologinen. Kasvatuksesta muodostuva hiilijalanjälki on erittäin pieni. Pellavakasvin viljelyssä ei tarvita lainkaan torjunta- tai lannoite aineita. Se viihtyy ravintoköyhässä maassa ja kasvattamiseen kuluu vähemmän vettä moneen muuhun kangaskuituun verrattuna.