Lahjaideat unohtumattomaan ja vastuulliseen jouluun!

Paketoi tänävuonna vastuullisia ja laadukkaita lahjoja ripauksella ylellisyyttä. Laadukkaat ja huolella valitut lahjat kestävät aikaa ja tuovat saajalleen iloa vielä vuosienkin päästä. 

Kuva: Luoto pellavapyyhe, Tammi leikkuulauta ja Bambu puhdistuslaput

Pellavialta löytyy laadukkaita ja vastuullisia lahjaideoita, jotka muistetaan vielä lahjan antamisen jälkeenkin. Ekologinen lahja on osoitus vastuullisuudesta sekä viestii antajan arvomaailmasta.

Sinivalkoinen valinta. Suomalaisen työ liitto on myöntänyt pellavatekstiileillemme Design from Finland -merkin syksyllä 2021. Valitsemalla liikelahjat Pellavian valikoimasta, tuet samalla suomalaista työtä ja yritystä.

HELPPO JA VAIVATON LAHJAKORTTI

Lahjakortti on vaivaton mutta varma valinta kun haluat muistaa jotakuta sinulle tärkeää ja läheistä ihmistä.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös suoraan vastaanottajalle sähköpostilla tai postilla. Postissa lähetettävä lahjakortti on pakataan yksilölliseen kirjekuoreen yrityksen toiveiden mukaisesti. Postitetttavan lahjakortin voit tilata info@pellavia.com. Tarkemmat ohjeet lahjakortin ostoon löydät täältä.

Kuva: Mehiläisvahakynttilät ja lahjakortti

PELLAVAESSUT

Esiliina on aina tarpeellinen apuväline keittiössä: se suojaa roiskeilta ja kuumilta nesteiltä ja näyttää totta kai myös ammattimaiselta. Ilahduta ruuanlaiton ystävää tällä tarpeellisella ja laadukkaalla tuotteella. Valittavanasi on kaksi mallia. Artisokka on ryhdikäs kokoessu, jossa on tilavat taskut edessä, säädettävä niskalenkki sekä pitkät nauhat vyötärölle solmimiseen.  Papu on tyylikäs puoliessu kotibaristan unela. Siinä on neljä isoa taskua sekä pitkät nauhat vyötäröllä. Sujauta taskuun pieni teksti, puukapusta tai vaikka korvapuustiresepti!

PELLAVALAKANAT

Toteuta Unelmat, Toiveet ja Haaveet! Anna lahjaksi avain hyvään uneen ja palautumiseen. Pellavalakanat ja tyynyliinat ovat ylellinen lahja jolla osoitat saajan hyvinvoinnin olevan sinulle erityisen tärkeää. Pellavalakanoista voidaan rakentaa sopivia kokonaisuuksia joko erikseen tai yhdistettynä muihin tuotteisiin. 

Kuva: Pellavalakanat

PELLAVAPYYHKEET

Luoto ja Poukama pellavapyyhkeet todella hemmottelevat käyttäjäänsä pehmeydellä ja harmonisella värimaailmalla. Luoto pellavapyyhe on kevyt, kuivuu nopeasti ja menee pieneen tilaan. Todellinen retkeilystä ja aktiivisesta elämästä nauttivan luottopyyhe. Poukama pellavapyyhkeemme ylellinen ja pehmeä tekstuuri tuo rentouttavaa spa tunnelmaa saunailloista ja rentoitumisesta nauttivalle. Molemmista pyyhkeistä löytyy kolme kokovaihtoehtoa. 

Kuva: Luoto pellavapyyhkeet

PELLAVAKYLPYTAKKI

Laadukas Maininki pellavakylpytakki on ihanan pehmeä, kevyt ja erittäin imukykyinen. 100% pellavan ylellisyys sekä harmoninen värimaailmamme tuo ripauksen arjen luksusta lahjan saajalle. Kylpytakkeja on saatavilla useissa väreissä, kahdessa koossa S/M ja L/XL. Kylpytakin on klassinen unisex -malli sopii sekä miehille että naisille. Erinomainen lahja Suomalaista designia ja hemmottelua arvostavalle.

Kuva: Maininki pellavakylpytakki