Nopea toimitus. Toimituskulut alkaen 5.90€. Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille.

Loihdi kylpyhuoneestasi tunnelmallinen ja rentouttava koti-spa

Muutamalla helpolla vinkillä muutat kylpyhuoneesi ilmeen viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi.

Kylpyhuoneiden rakentamisessa ja sisustamisessa rentoutumisen ja viihtymisen tärkeyttä korostetaan yhä enemmän. Niistä luodaan spa -henkisiä arjesta irtautumisen mekkoja. Kotikylpylöissä satsataan nyt suuriin ilmaviin tiloihin, poreisiin, sadesuihkuihin ja höyrysaunoihin. 

Ilman suuria remontteja voit luoda itsellesi rentouttavan kylpyhuoneen ja nauttia spa-tunnelmasta pienessäkin kylpyhuoneessa. Olemme keränneet muutamia vinkkejä,  joiden avulla päivität kylpyhuoneesi ilmeen pienellä vaivalla.

Seesteinen ja selkeä tila

Karsi turhat tavarat kylpyhuoneesta. Siisti kylpyhuone näyttää heti avarammalta. Järjestä purkit ja purnukat koreihin ja kaappeihin. Jätä esille vain välttämättömimmät tuotteet. Yhtenäisillä pulloilla ja purnukoilla luot suihkuhyllylle huolitellun ilmeen. Seesteinen tunnelma auttaa rentoutumaan.

Saippuapullot

Yksityiskohdat ja tunnelma

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Muutama harkittu koriste-esine ja kynttilä kauniin tarjottimen päällä tuovat mieleen ylellisen span tai hoitolan. Käytä halutessasi  tuoksukynttilöitä tai eteerisiä öljyjä. Himmennä valot jos mahdollista tai nautiskele pelkästään kynttilänvalossa.

Sisusta viherkasveilla

Viherkasvit ovat olleet suuressa suosioissa sisustuksessa viime vuosina ja trendi jatkuu edelleen. Ne tuovat sisustukseen paitsi viihtyvyyttä, luonnollista pehmeyttä ja struktuuria, niillä on myös tärkeä tehtävä sisäilman puhdistuksessa ja kosteutuksessa. Kylpyhuone tarjoaakin joillekin viherkasveille aivan ihanteellisen ilmaston. Lämpö, kostea ilma, utuinen valo ja veden solina? Kuullostaa trooppiselta sademetsältä tai keitaalta, eikö? Vai sittenkin sinun kylpyhuoneeltasi? Hanki kylpyhuoneeseen muutama viherkasvi ja nauti niiden tuomasta vehreydestä ja rentouttavasta tunnelmasta osana kylpyhetkiäsi. Tässä muutamia helppohoitoisia, vähäisessäkin valossa viihtyviä viherkasveja: bambu, aloe vera, mehikasvit, traakkipuu, saniainen, suutarinkielo, erilaiset vehkat. Käytä leikkokukkia, erilaisia oksia ja heiniä tai laadukkaita tekokasveja jos kylpyhuoneessasi ei ole lainkaan luonnonvaloa.

Viimeistele laadukkailla tekstiileillä

Yhtenäisen ilmeen luot helposti vaihtamalla saman sävyiset pyyhkeet ja matot. Kylmät pinnat saavat lämpöä maanläheisillä väreillä. Suosi luonnonmateriaaleja. Satsaa laadukkaisiin kylpyhuonetekstiileihin jotka kestävät käytössä pitkään. Pellavapyyhkeet ovat paitsi kauniit myös helpottavat arkeasi. Pellava on erittäin imukykyinen ja kuivaa hellästi ja tehokkaasti tuntumatta märältä iholla. Ne myös kuivuvat nopeasti ja ovat luontaisesti antibakteerisia. Pellavapyyhe on erityisesti herkän- ja allergisen ihon ystävä ja hellä myös perheen pienimpien iholle. Viimeistele kylpyhuoneesi ilme kauniilla pyyheliinoilla. 

Kuvassa: Luoto pellavapyyhkeet

Kuvassa: Maininki pellavakylpytakit