Joululahjavinkit yrityksille

Paketoi tänävuonna vastuullisia ja laadukkaita lahjoja ripauksella ylellisyyttä.

Toivoituimmat lahjat löytyy Pellavialta. Meiltä löydät laadukkaita ja vastuullisia lahjaideoita, jotka muistetaan vielä lahjan antamisen jälkeenkin.

Ekologinen lahja on osoitus vastuullisuudesta sekä viestii yrityksen arvomaailmasta. Laadukkaat ja huolella valitut lahjat kestävät aikaa ja tuovat saajalleen iloa vielä vuosienkin päästä. Lahja voidaan myös räätälöidä sekä hinnaltaan että tuotteiltaan toivomustenne mukaisesti. Kysy myös rohkeasti paketointipalveluistamme!

Sinivalkoinen valinta. Suomalaisen työ liitto on myöntänyt pellavatekstiileillemme Design from Finland -merkin syksyllä 2021. Valitsemalla liikelahjat Pellavian valikoimasta, tuet samalla suomalaista työtä ja yritystä.

Ota yhteyttä info@pellavia.com ja paketoidaan yrityksellenne unohtumaton joulu!

 

Kuva: Luoto pellavapyyhe, Tammi leikkuulauta ja Bambu puhdistuslaput

HELPPO JA TYYLIKÄS LAHJAKORTTI

Lahjakortti on vaivaton mutta varma valinta kun haluat muistaa henkilöstöäsi tai yhteistyökumppaniasi.

Lahjakortti voidaan toimitetaan vastaanottajalle sähköpostilla tai postilla. Postissa lähetettävä lahjakortti on pakataan yksilölliseen kirjekuoreen yrityksen toiveiden mukaisesti. 

Lahjakorttiin voi laatia henkilökohtaisen tervehdyksen sekä yrityksen logo. Jos haluat keskustella yksilöllisen lahjakortin mahdollisuudesta, ota yhteyttä osoitteella info@pellavia.com


PELLAVAESSUT

Esiliina on aina tarpeellinen apuväline keittiössä: se suojaa roiskeilta ja kuumilta nesteiltä ja näyttää totta kai myös ammattimaiselta. Ilahduta ruuanlaiton ystävää tällä tarpeellisella ja laadukkaalla tuotteella. Voit valita kahdesta mallista. Esiliinoihin voi painattaa pienen tekstin, esimerkiksi lahjan saajan nimen, yrityksen logon, pienen viestin tai vaikka yrityksen menestysreseptin!

PELLAVALAKANAT

Toteuta Unelmat, Toiveet ja Haaveet! Anna lahjaksi avain hyvään uneen ja palautumiseen. Pellavalakanat ja tyynyliinat ovat ylellinen lahja jolla osoitat saajan hyvinvoinnin olevan yrityksellenne erityisen tärkeää. Pellavalakanoista voidaan rakentaa sopivia kokonaisuuksia joko erikseen tai yhdistettynä muihin tuotteisiin. 

Kuva: Maininki pellavakylpytakki ja pellavalakanat

PELLAVAPYYHKEET

Luoto ja Poukama pellavapyyhkeet todella hemmottelevat käyttäjäänsä pehmeydellä ja harmonisella värimaailmalla. Luoto pellavapyyhe on kevyt, kuivuu nopeasti ja menee pieneen tilaan. Todellinen retkeilystä ja aktiivisesta elämästä nauttivan luottopyyhe. Poukama pellavapyyhkeemme ylellinen ja pehmeä tekstuuri tuo rentouttavaa spa tunnelmaa saunailloista ja rentoitumisesta nauttivalle. Molemmat vaihtoehdot voidaan personoida tyylikkäillä brodeerauksilla ja pyyhkeistä löytyy useita kokovaihtoehtoja. 

Kuva: Luoto pellavapyyhkeet

PELLAVAKYLPYTAKKI

Laadukas Maininki pellavakylpytakki on ihanan pehmeä, kevyt ja erittäin imukykyinen. 100% pellavan ylellisyys sekä harmoninen värimaailmamme tuo ripauksen arjen luksusta lahjan saajalle. Kylpytakkeja on saatavilla useissa väreissä, kahdessa koossa S/M ja L/XL. Kylpytakin on klassinen unisex -malli sopii sekä miehille että naisille. Erinomainen lahja Suomalaista designia ja hemmottelua arvostavalle. 

Kestävää ja kaunista Joulua

PELLAVIA

 

Takaisin Yrityksille