Nopea toimitus. Toimituskulut alkaen 5.90€. Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille.

Kestävää kauneutta yrityksellesi

Valikoimistamme löytyy keittiö- sekä majoitustekstiilit myös ammattikäyttöön. Pellava on kestävä ja näyttävä materiaali jolla nostat yrityksesi ainutlaatuista ilmettä ja tarinaa vastuullisesti. Pellavian laadukkaat ja kauniisti viimeistellyt pellavapyyhkeet, -kylpytakit ja vuodetekstiilit tuovat ripauksen luksusta asiakkaittesi tärkeisiin hetkiin. 

Laadukkaat lahjat henkilöstölle ja asiakkaille

Laadukkaat lahjat muistetaan vielä lahjan antamisen jälkeenkin. Ne kestävät aikaa ja tuovat saajalleen iloa vielä vuosienkin päästä.

Muista asiakkaitasi, työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi laadukkailla ja vastuullisilla tuotteilla. Ekologisilla valinnoilla viestit arvostusta niin lahjan saajaa kuin ympäristöä kohtaan. Ekologinen lahja on osoitus vastuullisuudesta sekä viesti yrityksen arvomaailmasta.

Ekologinen valinta hotelliin tai ravintolaan

Tarjoa parasta laatua asiakkaillesi. Seisomme aidosti upeiden tuotteidemme sekä korkealaatuisten materiaalien ja niiden vastuullisuuden takana. Tuotteemme on valmistettu pääosin luonnonmateriaaleista joiden alkuperä on tiedossa ja tuotanto täyttää korkeat vastuullisuus- ja laatuvaatimuksemme. 

Design from Finland

Suomalaisen työ liitto on myöntänyt pellavatekstiileillemme Design from Finland -merkin syksyllä 2021. Valitsemalla liikelahjat valikoimastamme, tuet samalla kotimaista yritystä.

Kuvasto ja hinnasto yrityksille

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva paketti.